Effectief lid

Effectieve leden zijn afgestudeerden van de vierjaarsopleiding aan het Korzybski-Instituut, in samenwerking met andere instituten zoals Thepco, De Content, Ilfaro, Oplossingsgericht Centrum. Of gelijkgestelden via combinaties van andere OPLOSSINGSGERICHTE opleidingen, ook in het buitenland.


Doel en voordelen

Een sterke beroepsfederatie kan mee evolueren met de visie die heerst in de geestelijke gezondheidszorg. Zo ook in het verhaal van de erkenning van de psychologen en psychotherapeuten. We onderhandelen met de mutualiteiten m.b.t. de terugbetaling van onze diensten. Daarnaast kan je ook op onze steun rekenen voor goed onderbouwde voorstellen voor specifieke beleidsnota’s zoals bv onderwijs, bijzondere jeugdzorg, forensische sector,… Alle leden hebben het recht op kandidatuurstelling voor bestuursfuncties en zijn welkom op de algemene vergadering.

Ook media-aandacht opwekken voor praktijken en realisaties van onze leden behoort tot onze aspiraties.


Je krijgt toegang tot de interactieve website

  • een ruime waaier aan informatie m.b.t. de laatste evoluties en publicaties in het oplossingsgerichte denken
  • een overzichtelijke sociale kaart met doorverwijs-adressen
  • carrièreondersteunende info zoals vacatures, vacante plaatsen in intervisiegroepen, aankondigingen voor praktijkruimtes, …
  • connecties met oplossingsgerichte deskundigen in Vlaanderen en Nederland

Er zijn uiteraard ook financiële voordelen verbonden aan uw lidmaatschap: Het Korzybski Instituut geeft EFFECTIEVE leden jaarlijks een 2 daagse workshop twv. 250 euro cadeau.

Kijk op www.korzybski.be, vrije keuze ! Kies 2 dagen bij Korzybski en mail naar info@korzybski.be . Laat weten dat je die dagen als EFFECTIEF VVDO lid wenst te volgen. In bijlage van die mail stuur je jouw attest als VVDOlid van het betreffende jaar. DUS NIET INSCHRIJVEN VIA WEBSITE KORZYBSKI.

Startdatum 04/01/2021
Einddatum 27/12/2021
Adres Rooms-hofstraat 9, 9320 Erembodegem
Leeftijdsrestrictie 0 - 0

Tarieven

Titel Van Tot Prijs
Volledige cursus (alle sessies) 04/01/2021 27/12/2021 €50

Terug naar overzicht Meer info op ledenbeheer